top of page

SIMPELEJÄRVI EVENTS
& HEHKU -hyvän olon huone-

IMG_20240419_113848_edited.jpg

Olemme asiakaslähtöinen perheyritys. Simpelejärvi Events Oy on perustettu vuonna 2021 palvelemaan asiakkaita Simpelejärven alueella.

Haluamme tarjota sinulle saman kokemuksen kuinka ihastua uudelleen ja uudelleen Simpelejärven alueen upeaan rauhalliseen ja kauniiseen luontoon, joka sykähdyttää sydäntä.

 

Täällä on paljon erilaisia luontokohteita, joissa itse olemme kulkeneet viikoittain. Esikoisen syntymän jälkeen meille jäi 'urheiluvälineiden' käyttö kuitenkin vähemmälle ja siitä se ajatus sitten lähti kytemään! 

Haluamme tarjota mahdollisuuden ihmisille liikkua luonnossa nauttien siitä ja ihastellen luontoa eri kulmista. Siitä vuokraamopuoli alkoi kasvaa ja kehittyä. Haluamme siis tarjota mahdollisuudeen liikkumiseen  huolettomasti vaikka tulisit pidemmästä matkasta tai et halua ostaa omaa välinettä, vaikka vesillä kulkemiseen!
 

Meidät tavoittaa ympärivuoden uudesta hyvinvointitila Hehkusta (Simpeleeltä), talvisin Konkalammen hiihtokeskuksesta (Simpeleeltä) ja kesäisin myös Kontilta, Parikkalan torilta. 

Meiltä vuokraat erilaiset luontoon liittyvät urheiluvälineet niin vesille kuin maalle - pääset helposti tutustumaan upeaan Simpelejärveen. Luonto on ihmeellinen ja tärkeä osa paikallista kulttuuria.

 

Järjestämme myös luonto- ja hyvinvointiteemaisia tyhy-päiviä ja tapahtumia. Sinulla on mahdollisuus esimerkiksi päästä kevyesti pyöräillen tutustumaan upeisiin Hiilojanjoen maisemiin, jossa joki saa virrata vapaana kun padot on purettu. Kokemaan jännittävä neliottelu kirveenheiton puhallusputki-, jousi-,  ja ritsa-ammunnan parissa tai rauhoittumaan luontojoogan ja ohjatun äänimalja sointukylvyn lempeään tunnelmaan Emman kanssa.

Hehku -hyvän olon huone- avautui 2023 syyskuussa ja sieltä löytyy hyvinvointipalveluita yksilöille ja ryhmille. Hehkusta löydät Emman ja Nooran. Noora liittyi samalla Simpelejärvi Events -tiimiimme omalla toiminimellään ja tuo omalla aurinkoisuudella ja hyvällä energialla  täydentämään palveluitamme liikunnan saralla.

Talvisin Konkalammen laskettelukeskuksesta vuokraamon puolelta sekä kesäisin Kontilta löydät useimmiten Elmerin.

Simpelejärvi.jpg

ARVOISTAMME

Meille on tärkeää tarjota asiakkaalle palveluita hyvällä mielellä. Tarjota mahdollisuus nauttia elämän pienistä ja

suurista hetkistä, seikkailla. Tutustua luontoon ja sen maisemiin matalalla kynnyksellä. 

Meiltä saat palvelua, jossa sinut kohdataan. 

Hehkussa kohdataan ihminen ihmisenä. Tavoitteemme on, että voit tulla Hehkuun sellaisena kuin olet ja lähteä sieltä Hehkuvampana pois! <3 Hehku on syntynyt unelmista ja palosta tarjota Sinulle arkeen luksusta, omaa aikaa ja hyvää mieltä sekä hyvää oloa. Toivotammekin Sinut lämpimästi Tervetulleeksi Hehkuun! <3

“Sain helposti pyörän vuokrattua puhelimitse vuorokaudeksi. Pyörä oli valmiina odottomassa, kun tulin Parikkalaan. Sen kanssa oli mahtavaa päästä liikkumaan vapaasti. Näin useamman uuden linnun jo matkalla Siikalahteen!”

- Lintubongari, Lappeenranta

IMG_20231208_125804.jpg
bottom of page