top of page

hemmottelevia
HYVINVOINTIHETKIÄ
Sinulle tai ryhmällesi

Emman ohjauksessa asiakas saa kokea olevansa turvassa ja kannateltuna.

Emman ote on sydämellinen ja hänen äänensä on asiakkaiden mielestä lempeän rauhoittava.
Emman palvelut löydät Hehku -hyvän olon huoneesta- Simpeleeltä. Siellä on yksilöhoidoille ihana pieni hoitonurkkaus, jossa pääsee rentoutumaan sekä isompi ryhmätila, jossa pidetään sointukylvyt, talvikautena Yin-joogaa/luontojoogaa ja sointukylpyjä.

Hyvinvointihetkesi voidaan suunnitella vastaamaan tarvettasi

- kysy tarjousta ja ideoidaan yhdessä Sinulle/ Teille rentouttava hemmotteluhetki

<3

LUONTOJOOGA

Luontojooga vahvistaa luontoyhteyttä ja tasapainottaa mieltä ja kehoa. Tule löytämään yhteys itseesi ja luontoon ympärilläsi.

Tunnit sisältää lempeää, avaavaa, maadoittavaa ja virtaavaa liikettä. Lopuksi ohjattu rentoutus.

 

Tunnin kulkua on mahdollista suunnitella myös ryhmän toiveiden mukaan. 

Yksilö ja ryhmä luontojoogahetket sopimuksen mukaan. Näissä hetkissä mahdollisuus päästä ohjatusti luontoon nauttimaan, liikkumaan ja rentoutumaan. Kiinnostaisiko makuupussirentoutus metsän syleilyssä? Hetki, jossa saat olla läsnä itsesi kanssa.

Antaa tilaa ja vapautta juuri Sinulle. <3

Kysy hintaa, määräytyy osallistujien mukaan

alk. 120€/1 tunti.

Maksuvälineinä käyvät kortti, käteinen, E-passi ja Smartum -liikuntaedut.

Syksyllä Hehkussa jatkuu Yin-jooga tunnit.

Kesällä yksittäisiä tunteja mm. skumppajoogaa!

-> Käy kurkkaa somesta :)  

IMG_20240511_185722_Bokeh.jpg
a1ff7334-9489-403d-a6ac-5334785120a5_edited.jpg

ÄÄNIMALJA HOIDOT

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.

 

Äänimaljahoito mm. auttaa unettomuuteen ja rauhoittaa hermostoa ja purkaa lihasjännityksiä. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet, joita on vaikea saavuttaa esim. hieronnan keinoin. Yksilöhoidoissa äänimaljojen ääni hoitaa kehon päälle asetettavien Tiibettiläisten äänimaljojen värähtelyn kautta. Äänimaljahoidon aikana kehosi rentoutuu ja tasapainottuu maljojen värähtelyn vaikutuksesta.

Ei suositella niille, joilla on sydämentahdistin tai sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä. Eikä henkilöille, jotka ovat raskaana ensimmäisellä kolmanneksella.

Sointukylvyissä pääset ryhmässä kuuntelemaan ja rentoutumaan Tiibetiläisten äänimaljojen äänimaisemassa, joko lattialla makuullaan tai esim. tuolilla mukavassa asennossa istuen.

 

Kysy tarjousta ryhmille!

Ryhmät alkaen 120€/ 1 tunti

Yksilöhoidot 60 min/60€

HEMMOTTELUHOIDOT

Luonnonhoidossa nautitaan kaikilla aisteilla ja saadaan hehkuvaa luonnollista kauneutta.

Varaa hemmotteluhetki ystäväporukan kanssa tai tulkaa juhlimaan meille Hehkuun synttäreitä,  polttareita tai ihan vaan, ystävyyttä ja arkea! Voit myös pyytää Emman kotiisi tai mökille pitämään hemmotteluhetkeä.

Hemmotteluhetket suunnitellaan Sinun ja ryhmäsi mukaisesti. Nämä ihanat hetket voivat pitää sisällään mm. saunan yhteydessä tehtäviä luonnonmukaisia jalkakylpyjä ja kasvonaamioita, kuivakuppausta, syvärentouttavan sointukylvyn tai ihanan lempeää luontojoogaa.

Emma käyttää muuten kasvonaamioissa Simpeleläisen yrittäjän Koskenkulman hunajaa!

Hemmotteluhoitojen kesto n. 1 tunnin.

Jos haluat lisäksi yhdistää hemmotteluhetkeen useamman hoidon esim. sointukylvyn tai pientä purtavaa on hyvä varata kokonaisajaksi 2-3 tuntia.

Ryhmät  alkaen 120€ / 1 tunti.

IMG_20230801_173318_Bokeh.jpg
IMG_20231025_151341.jpg

YKSILÖHOIDOT

Tule nauttimaan rentouttavasta hetkestä itsesi kanssa.

 • ÄÄNIMALJAHOITO
  Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.
                                                         

 • Rentouttava äänimaljahoito yksilölle

       60 min / 60 €

 

       Sointukylvyt

       Ryhmien laskutus sopimuksen mukaan.

       Alk. 120€ / 1 tunti.
 

 • ENERGIAHOITO                                        Rentouttava ja kehon tasapainoa vahvistava Reiki- energiahoito. Energiahoidossa käydään läpi koko keho, sen energiaa tunnustellen ja hoitaen. Reiki on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, jossa hoidettavaan välittyy energiaa ja energiavarastot täydentyvät. Energiahoidossa sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti.                                                 Reiki sopii lähes kaikille elämän tilanteesta riippumatta. Erityisesti sinulle, mikäli elämässäsi on jonkinlaista psyykkistä- tai fyysistä oireilua. Esimerkiksi stressaantuneelle, masentuneelle tai kärsit unettomuudesta. Energiahoito sopii myös jännitystilojen, särkyoireiden ja vammoista johtuvien vaivojen sekä migreenin hoitoon tai kun tarvitset uutta virettä elämääsi.                                                Reikihoito 60 min / 60 €

 • KUIVAKUPPAUS
  Kuivakuppaus on helppo ja turvallinen keino käsitellä pintakudoksia. Se puhdistaa, rentouttaa ja parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä lisää energiaa. Kuppauksessa poistuu elimistöstä ihon alle kertyneitä kuona-aineita. Sillä hoidetaan usein selkä-, niska- ja hartiakipuja.
  Kuivakuppaus on erittäin tehokas hoitomuoto;
  15 min kuivakuppaus vastaa noin tunnin hierontaa. Teho ja hoitovaikutus perustuu alipaineeseen.
  Ensikertalaiselle suositeltava aika on 30min             30 min / 35 €

        60 min / 60 €

ihanat Emman ohjaamat
TYÖPAJAT

Tule ruokkimaan luovuuttasi ja mieltä Emman kanssa ja hyppää mukaan ihaniin työpajahetkiin. Näissä hetkissä voimme järjestää Sinulle ja ryhmällesi ihania, tunnelmallisia työpajoja, joissa luovuus pääsee virtaamaan ja saat nauttia hetkestä ja hyvästä fiiliksestä. Työpajoihin saat tulla sellaisena kuin olet. Olet riittävä juuri noin! Mitään ei tarvitse osata, mie Emma opastan siuta kyllä! <3

 

Pääsette tekemään avullani itse esimerkiksi mehiläisenvahakynttilöitä tai metsäöljyä. Käsillä tekeminen herättää luovuutta ja tuo hyvää mieltä. Järjestän myös Unelmapajoja, joissa saa todenteolla unelmoida pieniä ja suuria Unelmia. Unelmapajat sisältävät unelmakartan tekemisen, pienen rentoutushetken sekä teetä ja pientä purtavaa.

Työpajojen kesto alkaen 1 tunti.

Jos haluat lisäksi esim. sointukylvyn tai pientä purtavaa suositusaika aisteja helliville työpajoille 2-3 tuntia.

Ryhmät  alkaen 120€ / 1 tunti + tuotekulut.

IMG_9626.JPG

Lempeä, rauhallinen ja sydämellinen

Emma Rosenholm

Emman lempeässä läheisyydessä pääset rauhoittavan tunnelman äärelle. Emma johdattelee sinut rauhallisin ottein rentoutumaan mm. energiahoidon (Reiki), luontojoogan ja äänimaljahoitojen maailmaan.

Emman tunneilla ja hoidoissa pääset sekä purkamaan kehoon sekä mieleen kertynyttä kuormitusta ja stressiä sekä voimaantumaan. Emman työskentelyote on sensitiivinen, yksilöä kunnioittavaa sekä asiakkaan tarpeista lähtevä.

 

Emma on 27-vuotias kahden lapsen äiti. Emmalle tärkeää on oma sekä asiakkaiden luonnollisen tasapainon ja hyvinvoinnin löytäminen. Emma omaa runsaasti kokemusta eri ikäisten ihmisten ohjaamisesta. Ihmisten parissa työskentely on luontevaa ja on ilo auttaa asiakasta löytämään tasapainoa myös hänen arkeen.

Motto: Yksi askel kerrallaan <3

Sosionomi (AMK), Luontojoogaohjaaja & luontovalmentaja, Äänimaljahoitaja, Reiki Master, Terapeuttinen keho- ja tunne ohjaaja -opiskelija 08/24, FeminineYin-opiskelija 08/24

Ps. Hei sie ihana! Nyt voit kysyä terapeuttiseen keho- ja tunneohjaukseen harjoitusohjauksia, laita rohkeasti viestiä niin katsotaan sopivaa ajankohtaa yhdessä. <3

Ihanaa päivää siulle!

-Emma

Yhteydenotot:

Emma, 040 5088646

tai IG (hyvanolonhuone / simpelejarvievents) tai

FB (Hehku -hyvän olon huone- / Simpelejärvi Events),

tai vuokraamo@simpelejarvievents.fi

bottom of page